Æresbevisninger og pokaler.

Politiets Idrætsforening, København, uddeler til den årlige generalforsamling æresbevisninger og pokaler som påskønnelse for administrativ- og sportslig indsats i foreningen. 

Propositionerne for de enkelte æresbevisninger og pokaler og modtagere gennem tiderne kan ses nedenfor. Uskrevene regler for bæring af æresbevisninger                                 

Æresmedlem: Foreningen fornemmeste ærebevisning for en helt særlig administrativ eller sportslig indsats.

Oversigt over Æresmedlemmer

Propositioner

 

PI´s æresnål i guld: Tildeles for administrativt arbejde inden for foreningen igennem mange år og påskønnelse for idrætslig indsats.

Oversigt over modtagere af æresnål i guld

Propositioner

 

PI´s æresnål i sølv: Tildeles som påskønnelse for idrætslig indsats og administrativt arbejde inden for foreningen. Den kan endvidere tildeles udenforstående som foreningen finder særlig anledning tilat hædre.

Oversigt over modtagere af æresnål i sølv

Propositioner

 

Ærespokalen: Pokalen udsættes som udfordringspræmie til den idrætsmand/kvinde, der efter bestyrelsens skøn har udført årets bedste idrætspræstation. 

Oversigt over modtagere af ærespokalen

Propositioner

 

Jubilæumsfadet: Fadet tildeles for 1 år ad gangen til det medlem, der ved sit virke indenfor forenignen, har udøvet en særlig ledelsesmæssig elelr administrativ indsats.

Oversigt over modtagere af jubilæumsfadet

Propositioner

 

Holdpokalen: Pokalen tildeles for 1 år ad gang til det idrætshold, der har udført årets bedste idrætspræstation som hold. 

Oversigt over modtagere af holdpokalen

Propositioner